I början av året arrangerar vi alltid två event i Stockholm – Meet Umeå Life Science och Biotech Umeå Investment Day – för att stärka life science-branschen i Västerbotten. Vid dessa två arrangemang får bolag från Västerbotten möjlighet att knyta kontakter med såväl experter som investerare och samarbetspartners.

Viktigt med förberedelser

För att du och ditt bolag ska få ut så mycket som möjligt av eventen är det viktigt att förbereda sig noga. Du behöver sätta ihop en bra presentation med eventuellt kapitalbehov samt en kort skriftlig summering, en så kallad one pager, av ditt bolag. Vi hjälper dig gärna med feedback på ditt material och den budget du satt ihop.

One pager

Ett av investerarna uppskattat material är en så kallad one pager om ditt bolag. Den innehåller en presentation av ditt företag samt information om bland annat grundare och styrelse. Vi hjälper dig gärna att sätta ihop en one pager om ditt företag till självkostnadspris (5 000 kronor för en ny sida och 2 500 kronor för en uppdatering). För UBI:s inkubatorbolag är kostnaden för one pagern subventionerad.

Om du vill ha hjälp med din one pager hittar du här vilken information vi behöver av dig. One pagern ska vara på engelska. Mall Onepager

Återkoppling på presentation och budget

Du har också möjlighet att få återkoppling på din presentation och din budget innan de visas skarpt för investerare och möjliga samarbetspartner. Till detta anlitar vi Yvonne Peterson, styrelseproffs med mångårig erfarenhet av startups inom life science. Feedbacken, som innebär en timmes personlig konsultation samt Yvonnes förberedelser och uppföljning, kostar 3 900 kronor. För UBI:s inkubatorbolag är kostnaden för subventionerad. Mer information kommer när du blivit antagen. Mall för budgeten hittar du här: BUID Budget Template

Viktiga datum

Datum Aktivitet
12 sept 2019 Sista anmälningsdag för företag
25 nov 2019 Sista dag för avanmälan – efter detta datum blir det en avgift på 2 500 kronor vid avanmälan
Dec 2019/Jan 2020 Feedback presentation och budget – du bokar själv tiden med Yvonne Petersson
20 nov 2019 Dina önskemål om experter ska vara inlämnade (för Meet Umeå Life Science)
20 nov 2019 Material om ditt bolag till investerarnas anmälningssida ska vara inlämnat
17 jan 2020  Preliminärt partneringschema skickas ut
29 jan 2020  Meet Umeå Life Science
30 jan 2020 Biotech Umeå Investment Day

Vid frågor vänligen kontakta:

Pia Keyser, 073-620 51 61, eller Elin Olsson, 070-612 55 61.