Photo: Courtesy of North Sweden Cleantech

Women with impact - business and equeal opportunities by North Sweden Cleantech

Vi vet idag att jämställdhet gynnar både lönsamhet och arbetsklimat. Välkommen till en mötesplats för att utveckla ditt jämställdhetsarbete för att skapa högre lönsamhet och bättre företagskultur.

Syftet med konferensen är att uppmärksamma och understryka vikten av jämställdhet och för att nå hållbar utveckling. Vi vet idag att jämställdhet gynnar både lönsamhet och arbetsklimat. Antalet kvinnor på ledande poster är idag under 10% och det är något vi arbetar för att ändra på.

Programmet är inte helt klart ännu, men följande personer kommer att tala på scen:

• Peter Juneblad, näringslivschef i Umeå
• Serge Lachapelle, Google Sverige
• Tomas Gunnarsson, Genusfotografen
• Christina Franzén, Ledarskapsakademien

Konferensen leds av moderator Camilla Wagner, journalist, debattör och författare. Hon är partner i konsultföretaget Management by Kerstin och sedan 2015 en av ägarna till affärsnätverket Klara K. 

OBS! Webbanmälan krävs. Anmälan senast den 10 oktober.

 

Om Women with Impact

I fjol arrangerades Women with impact för första gången i Skellefteå. Det var en succéartad premiär med över 100 deltagare. Många tyckte att nätverksmöjligheten var en viktig del i arrangemanget och att vi skapade ett givande forum för den aktuella frågan kring jämställdhet.

2017 flyttar Women with impact till Umeå och vi väljer i år att fokusera ännu mer på affärsnyttan och lönsamhet i jämställdhetsarbete.

North Sweden Cleantech arrangerar konferensen tillsammans med partners, och har bjudit in aktörer för att ytterligare kunna bredda Women with impacts erbjudande. Bland annat kommer Googles platschef i Stockholm och håller en unik föreläsning om it-jättens jämställdhetsarbete kopplat till lönsamhet och affärsnytta.

Vi vänder oss inte bara till kvinnor utan hoppas på en blandad publik. Välkommen!

Registrera dig för eventet idag - länk till anmälningssida.

Add to Calendar outlook-livegoogleoutlook
Umeå Biotech Incubator (UBI)
Box 7995, SE-907 36 Umeå, Sweden
Phone: +46(0)90- 15 49 70
Mail: info@ubi.se